cover

SM för Veteraner 2009, (6)7-8 Februari i Borlänge

RAPPORT / SM för Veteraner 2009, 7-8 Februari i Borlänge

======Uppdaterade fotolänkar feb 27
Några bilder + bildtexter Gunnel tagit
http://www.sportnik.com/group/30564/gallery/22521 

Resultat:  http://www.merabadminton.com/

Och här finns alla fina foton som arrangörernas fotograf Per-Olof Ericsson tog under hela tävlingshelgen. Han vill gärna ha synpunkter: per-olof.ericsson@connectkonsult.se.  [Totalt 430 bilder!  Riktigt alla har han inte hunnit lägga in, så det kommer fler vartefter...]

 

Det var verkligen roligt att se så många nya ansikten i veteransammanhang. Deltagarantalet på årets veteran-SM var större än tidigare år, trots att ganska många "gamlingar" som brukar vara säkra SM-deltagare saknades, men att återväxten i yngre klasser ökat kraftigt bådar verkligen gott för både kommande landskamper och EM och VM. 

Så VÄLKOMNA till alla nya (och ny-gamla) att inte bara spela SM, utan åka med till turneringarna i Danmark, England, Skottland, Holland, Spanien....  

 

Förhoppningsvis får vi i alla fall se såväl alla nytillkomna veteraner samt alla gamlingar i nästa års Veteran-SM, som enligt ryktet ska gå i Visby!

 

Och vi TACKAR Borlänge för de senaste 4 årens utmärkta arrangörsskap!

Har ni synpunkter, kommentarer, eller vill förmedla roliga/konstiga/fantastiska/annorlunda upplevelser från Vet-SM i år, emaila gärna Gunnel!  så lägger jag in dem här under.

 

I övrigt noterat:

  • Han kom med morgontåget från Jokkmokk 09.40. Efter bara ca 20 min på banan lördag före lunch så var det dags att åka till sjukhuset med en trasig hälsena. Stackars Lars-Anders Gillenbjörk! Men han gjorde oss andra mycket lugnare, för under alla mina (Gunnels) veteranår sedan 1985 så har det ALDRIG gått mer än EN hälsena på samma tävling. Och inte här heller, kunde vi konstatera efter alla finalerna på söndagen. Tack Lars-Anders!

======Uppdat dec
T"SM-tävlingen väger tungt för alla som vill kvalificera sig för spel i mästerskapstävlingarna under den nuvarande och kommande säsongen. Närmast är bl.a. Nations Cup (Lag EM) 21-22 Maj 2009, som spelas i Stockholm (Tennisstadion) och VM för veteraner som spelas i Spanien i september 2009."
/
Magnus Gustafsson, Team manager (magnus@ortogonal.se)

======Uppdat 19 nov
Tid: 7-8 februari 2009, (ev kvalspel 6 feb)
Arrangör:  Borlänge BMK
Tävlingsplats:  Borlänge Badmintonhall
Bollmärke:  RSL Classic
Startavgift:  HS, HD, MD: 210:-, DS, DD: 170:- (Inkl. bollar)
Tävlingsledare:  Leif Carlsson, 070-268 67 29

Alla anmälningar till mästerskapen sänds föreningsvis till:

 

Badminton Sweden, Idrottens Hus, 114 73 Stockholm , eller
E-post: sbf@badminton.nu
Startavgiften insättes på Svenska Badmintonförbundets bankgiro 631-0304 i samband med anmälan.

Troligen kommer Thomas Östling, naprapaten vi hade med under årets Succé EM i Spanien att vara på plats och vara behjälplig för er som behöver, till självkostnadspris. (Vi kommer förhandla hårt med honom).

 

 

Badminton Sweden på Facebook!