cover

Magnus Gustafsson tar över efter Micke Schwarcz

 

Kära badmintonveteraner!
Nu är det dags att skicka stafettpinnen vidare till nya yngre krafter. Magnus Gustafsson från Skogås tar från och med nu över mina sysslor som Team Manager för veteranlandslaget.

Huvudanledning till detta är jag inte kommer ha möjlighet att deltaga varken i veteran-EM eller Nations Cup under 2008. Magnus har erfarenhet från fyra tidigare mästerskap som spelare varav två som Team Manager och blir en utmärkt ersättare. Magnus har också ett redan etablerat kontaktnät med de andra primära länderna och deras veteranledare.

Fördelningen mellan Gunnel och Magnus förblir som tidigare mellan mig och Gunnel dvs. Magnus tar hand om VM, EM, Nations Cup och Gunnel tar hand om de övriga internationella tävlingarna såsom Hvidovre och All England när hon själv deltar i dessa.
Om ni önskar deltaga i en internationell tävling där varken Magnus eller Gunnel deltar i så får ni hantera allting själv.

Med tanke på Veteran-EM och Nations Cup så blir det viktigt att visa upp sig för den nya Team Managern samt att skapa meriter som räknas för en eventuell seedning till dessa tävlingar. All England är som exempel en sådan tävling samt Lidingövraket.

För er som nu undrar vad som händer med den prestigefyllda Michael Schwarcz Trofé för årets veteran så behöver ni inte vara oroliga. Den kommer att leva vidare som vanligt med samma jurysammansättning som tidigare dvs. endast undertecknad. Juryn sitter just nu och tittar över alla 2007 års veteraninsatser.

Ni kan redan nu kontakta Magnus och anmäla ert intresse för Veteran-EM och Nations Cup. Magnus kommer med största sannolikhet att åka till både All England och Norge för att tävla under vintern/våren.

Magnus kontaktuppgifter är: Magnus Gustafsson

magnus@ortogonal.se

0708-448050

Hoppas ni alla deltar i mina lyckönskningar till Magnus och stöttar honom hela vägen. Vi syns på badmintonbanorna

Michael Schwarcz

Badminton Sweden på Facebook!