cover

VETERANPORTRÄTT

Spelarporträtt

Vad vet vi egentligen om våra veterankompisar? Varför de valde just badminton, hur länge de spelat, deras bästa minnen... Vi kanske inte ens vet var de bor i Sverige om vi bara träffas på veterantävlingar utomlands. Visste ni t.ex. att Milan Duvsund har tävlat i kula, och att Jonas Thorné varit bland de 10 bästa i Sverige i biljard!? Nä, jag trodde väl det. Men detta och mycket mer får ni veta om ni följer de spelarporträtt som publiceras här vartefter.

Jag som intervjuar är Gunnel Bengtsson -- dvs den som skriver på Sweteranwebben normalt -- och för enkelhetens skull så började jag med mig själv. Jag har förstått att många känner igen mitt namn, men alla kanske inte vet hur jag ser ut eller min badmintonbakgrund.

Ni kommer också här i premiären få träffa Stefan Mattsson, killen som åkte med till Veteran-EM i Portugal nu i september och ställde upp som assisterande coach, trots att han själv inte kvalificerade sig för att spela. Och vi som var där passar på att säga ett STORT TACK -- du gjorde ett toppenjobb, Stefan! Men räkna inte med samma uppbackning av honom på Veteran-VM i Helsingborg nästa år, för nu satsar han järnet på att få deltaga där som nybliven 40-spelare.

Mycket nöje!

(...och känner ni att ni vill bli porträtterade innan jag hunnit fråga, så hör av er -- Jag har ingen speciell ordningsplan!)

Här hittar ni alla:   Meny  Allm Swet-info-->VETERANPORTRÄTT

Badminton Sweden på Facebook!