En annan "specialgren" än Sweteranverksamheten är våra Parabadminton-spelare. Rickard Nilsson tog nyligen ett EM-silver, och satsar nu på Paralympics i Tokyo 2020. MEN det är inte säkert att han får möjlighet att deltaga -- trots att han är kvalificerad!
Jag har förstått att Parabadminton-OS är Rickards nästa mål, och där har han förstås bra chanser -- EM-silvret lovar ju gott! OM han kommer dit -- det fordras många egna kronor för att ha råd att delta i kvalificerande tävlingar samt själva OS-resan. Genrepet i Tokyo nu i höstas hade han inga ekonomiska möjligheter att delta i (om jag förstått saken rätt). Synd -- det är ju betydligt lättare om man haft chans att möta sina konkurrenter någon gång innan.
SÅÅÅ.... ska vi inte hjälpa Rickards mamma & pappa -- sweteranspelarna Lotten & Håkan Nilsson -- att kunna skicka iväg Rickard till OS. Om ni så bara har några ynka kronor att supporta med -- många bäckar små -- swisha dom kronorna till Rickard!
Han kommer lägga ner hela sin själ i både träningar och tävlingar innan, OM han bara får möjlighet att åka till Tokyo-OS och kämpa!!!
----
SWISH till Rickard Nilsson: 076-7747978 -- Hjälp Rickard till OS!