cover

Hänt i veckan v.03

Hänt i veckan i Farsta lokalpolisområde – Vecka 03

Detta är bara en liten del av alla de händelserapporter som polisen varit på föregående vecka.

Måndagen den 2016-01-18

Farsta: En taxichaufför kontaktar polisen då en kund vägrat betala för sin resa. Från början hade flera personer åkt med taxin men de andra valde att springa från platsen. En kund blev kvar och vägrade betala för sig. Anmälan upprättad om bedrägligt beteende.

Tallkrogen: Patrull kallas till Lingvägen med anledning av att målsägare upptäckt att denne haft inbrott i sin lägenhet. Anmälan om grov stöld genom inbrott upprättad.

Tisdagen den 2016-01-19

Farsta: Räddningstjänsten och polis beordrades till Farstavägen efter larm om befarad lägenhetsbrand. Det konstaterades att det brann i en lägenhet. Ca kl 11:50 meddelades att branden släckts. Ingen person anträffad i lägenheten.

Rågsved: Patrull beordras till adress i Rågsved med anledning av att två bilar brinner. Även räddningstjänst kallas till platsen. Bilarna hade fått stora skador av branden. Anmälan upprättad om skadegörelse genom bilbrand. 
Onsdagen den 2016-01-20

Hagsätra: Patrull beordras till adress i Hagsätra med anledning av att två bilar brinner. Räddningstjänsten släcker branden. Anmälan upprättas om skadegörelse genom bilbrand.

Torsdagen den 2016-01-21

Högdalen: Patrull genomför körkortskontroll av personbil i Högdalen. Efter kontrollern kom föraren att misstänkas för bland annat drograttfylleri, eget bruk av narkotika och grov olovlig körning.

Sköndal: Polispatrull observerar en bil som kör långsamt i vänsterfilen. Då patrullen ska stoppa bilen ökar föraren farten och försöker köra ifrån polisen. I samband med detta misstänks föraren för vårdslöshet i trafik.

Fredagen den 2016-01-22

Farsta Centrum: En gripen tjuv slåss med personalen. Tjuven grips av ordningsvakt och polis åker till platsen. Anmälan upprättas.

Farsta: Väktare griper en person som varit inne i en av butikerna i Centrum och tillgripit varor. Den misstänkte har passerat kassorna utan att betala för vara som låg i en medhavd vagn. Polispatrull kommer till platsen och tar över ärendet. Anmälan om snatteri upprättad.

Lördagen den 2016-01-23

Farsta: Polis kallas till en adress där en man är stökig i ett trapphus. Den misstänkte har slagit sönder en glasruta. Den misstänkte har lämnat platsen när polisen kommer fram till adressen. Anmälan upprättas på skadegörelse.

Söndag den 2016-01-24

Högdalen: Vittne observerade hur en misstänkt person slog sönder en glasruta på en entrédörr till en firma. Vittnet ringde polisen om det pågående inbrottet. Till platsen kom även polisens hundpatrull. Spårning samt eftersökning av gärningsmannen gjordes i området. Anmälan skrevs på skadegörelse.

Gilla
Kommentera