cover

Hänt i veckan v.8

Hänt i veckan i Farsta lokalpolisområde – Vecka 08

Detta är bara en liten del av alla de händelserapporter som polisen varit på föregående vecka.

Måndagen den 2016-02-22

...

Farsta Centrum: En person grips av civil väktare misstänkt för snatteri från en butik i Farsta Centrum.

Tisdagen den 2016-02-23

Hökarängen: Kraftig rökutveckling från en tvättstuga. På plats konstateras att det är mycket rök i källaren och räddningstjänsten undersöker. Räddningstjänsten har konstaterat att det troligen rör sig om ett el-fel och de vädrar ut röken.

Högdalen: Ordningsvakter i Högdalen har tagit hand om en äldre förvirrad man. Polispatrull tillkallas och hjälper mannen hem till sitt boende.

Hagsätra: Väktare griper en man för klotter på en tunnelbanevagn. Polispatrull övertag gripandet och skriver anmälan om skadegörelse genom klotter.

Onsdagen den 2016-02-24

Tallkrogen: En person förd till sjukhus efter olycka på riksväg 73 norrgående i höjd med Tallkrogen. Polis, ambulans och räddningstjänst har varit på plats vid olyckan.
Föraren i det fordon som blev påkört fördes till sjukhus för kontroll av sina nack-och buksmärtor.

Torsdag den 2016-02-25

Sköndal: Polispatrull beordras till Sköndal med anledning av en trafikolycka mellan en taxi och en personbil.

Fredagen den 2016-02-26

Svedmyra: Ledig polis stoppar en personbil. Polispatrull kallas till platsen och misstanke om bland annat grov olovlig körning och drograttfylleri uppstår.

Högdalen: Vid ingripande mot en ungdom i Högdalen blir det upprörd/aggressiv stämning från andra ungdomar. Flera polispatruller kommer till platsen och flera ungdomar omhänderas.

Lördagen den 2016-02-27

Farsta Centrum: Ordningsvakter omhändertar en person för LOB (lagen om berusade personer). Det visar sig att personen snattat på flera olika ställen i centrum. Personen hade även misstänkt narkotika på sig.

Söndag den 2016-02-28

Rågsved: Räddningstjänsten släckte den fordonsbrand som var i ett parkerat fordon på en parkering vid Bjursätragatan/Vallhornsgatan i Bandhagen. Det fordon som stod parkerat bredvid skadades av branden. Polisen skrev anmälan angående skadegörelse genom brand.