cover

Hänt i veckan v.50

Hänt i veckan i Farsta lokalpolisområde – Vecka 50

Detta är bara ett litet urval av alla de händelser polispersonal jobbat med under vecka 50 i Farsta lokalpolisområde.

Måndagen den 2015-12-07

...

Gubbängen: Poliser från Farsta lokalpolisområde satte upp en trafikkontroll på Lingvägen i Gubbängen. En förare rapporterades för rattfylleri under påverkan av alkohol.

Tisdagen den 2015-12-08

Sköndal: En personbil stoppas av polispatrull. Föraren kom efter kontrollen att misstänkas för bland annat drograttfylleri och olovlig körning.

Onsdagen den 2015-12-09

Högdalen: Ambulans och polis beordrades till platsen efter anmälan från en man att han blivit knivhuggen efter att ha frågat några män efter cigaretter. Det visade sig att mannen hade fått ett knivhugg i vänster axel. Han kördes till sjukhus. Det finns inga uppgifter om att mannen skadats allvarligt. Förundersökning avseende försök till mord inledd. Spaningar i området gav ej några resultat.

Högdalen: Räddningstjänsten och polis har beordrats till en flerfamiljsfastighet på Skebokvarnsvägen efter larm om gaslukt i ett trapphus. Räddningstjänsten kunde, efter att ha undersökt trapphuset med mätinstrument, konstatera att inga tecken på gasläckage fanns.

Torsdagen den 2015-12-10

Sköndal: Polispatrull stoppar och kontrollerar personbil. Föraren rapporteras för grov olovlig körning.

Farsta Centrum: En person grips av butikskontrollant för snatteri i en butik i Farsta Centrum. Polispatrull kallas till platsen och anmälan avseende snatteri upprättas.

Fredagen den 2015-12-11

Farsta Centrum: Två personer grips för stöld ur en butik i Farsta Centrum. Polispatrull kallas till butiken och anmälan skrivs på stöld.

Lördagen den 2015-12-12

Svedmyra: Polispatruller åker på ett pågående inbrott i villa på Torögatan. I villan är altandörren och ett källarfönster öppet. Polis letar i närområdet efter förövarna. Polis letar även med hund utan resultat.

Hagsätra: Polispatrull stoppar en bilist eftersom bilen var belagd med användningsförbud på grund av obetald vägtrafikskatt. Det uppdagades då även att föraren saknade körkort.

Söndag den 2015-12-13

Farsta Centrum: Patrull kallas till en butik i Farsta Centrum med anledning av att butikspersonal gripit en person för försök till stöld. Anmälan om försök till stöld upprättad.

OBS: På grund av julledighet kommer veckoinfon ej uppdateras på några veckor. Vi är tillbaka med veckoinfon efter nyår. Hälsningar DL och SZ